• Nyhed
    blog

    Blog og Nyheder fra Winholistic

Fundraisingkonferencen 2018

Tak til ISOBRO og holdet bag, for endnu en velafviklet Fundraisingkonference i donorrejsens tegn.

Til de 275 deltagere og alle andre:

Deltag i vores fødselsdagskonkurrence om en masse attraktive gevinster på www.svarlige.nu  

Læs mere

Peter Winther er udpeget som Round 1 og 2 dommer

Siden 2006 har den amerikanske Direct Marketing organisation (DMA) inviteret Peter Winther til at være en del af den jury, der skal udvælge årets ECHO Award finalister i New York.

ECHO Award er verdens mest prestigefyldte direct marketing pris, hvor flere tusinde kampagner, fra 6 kontinenter, hvert år kappes om de ærefulde placeringer.

Læs mere

Care Danmark indgår årsaftale

CARE Danmark giver hjælp til selvhjælp

Det er ikke CARE Danmarks ansvar at sikre vand, mad, landbrugsrådgivning og ligestilling til de fattige i ulandene, det er staternes opgave at tage sig af deres borgere og sikre borgernes rettigheder og et liv i værdighed og sikkerhed.

Læs mere

Be the change you want to see in the world

Det er nemt at LAVE en politik for socialt ansvar, det kan være langt sværere at få den til at LEVE! Der er kun ét bogstav, men en verden til forskel på de to ord – LAVE contra LEVE. Vi har lige deltaget på ”Minikonference og Jobmatch” på Københavns Rådhus sammen med 30 andre virksomheder. Her mødte vi ca. 200 jobansøgere, der har brug for hjælp til at komme ind på arbejdsmarkedet.

Læs mere

Winholistic er nu NPS2 certificeret

For hele tiden at holde os fuldt opdateret på de sidste nye trends inden for Customer Experience, har vi valgt at blive officielt NPS2 certificeret.

Det betyder, at vi har gennemført en internationalt anerkendt uddannelse, afholdt i London af grundlæggerne af NPS.

Vi er således nu endnu bedre rustet til at rådgive vores kunder, i relation til blandt andet loyalitetsskabelse overfor deres kunder.

Læs mere

DMA International ECHO Awards 2017

Peter Winther udpeget som round 2 dommer af Echo Judging Committee.

Igen i år inviterer DMA (den amerikanske Direct Marketing organisation) Peter Winther til at være en del af den jury, der skal udvælge årets ECHO Award finalister, der skal konkurrere om de ærefulde priser ved DMA International ECHO Awards 2017.

Læs mere

Ny partner i Winholistic ApS

1. marts 2016 trådte Pernille Seiding ind som partner i Winholistic ApS.
Pernille kommer senest fra en stilling som loyalitets- og produktchef hos Kræftens Bekæmpelse, og har en lang og alsidig karriere bag sig som bl.a. eventmanager og salgs- og marketingchef.

Læs mere

Peter Winther inviteret til at afholde workshop om loyalitetsudvikling på dialogkonferansen 2015

Med mere end 500 deltagere er Dialog Konferansen, der afholdes i Strømstad i Sverige, klart Skandinaviens største og mest prestigefulde CRM-, dialog- og loyalitetskonference. I år bliver en af årets store oplevelser ved dette event en 2½ time lang workshop, med en af Danmarks bedste holistiske loyalitetseksperter. Tidligere har der været bud efter ham i både ind- og udland, blandt andet på Relationwise´s meget succesfulde konference i London

Læs mere

Nyheder

The Loyalty Virus

Loyalitetsekspert og CEO Peter Winther er forfatter til den anmelderroste bog ”The Loyalty Virus”, der handler om spredning af loyalitetsvirus.

Køb bogen her

Bøger horisontalt lav opløsning

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsvideo

Holistic Experience™ bygger på troen på, at et holistisk fokus på medarbejdere, kunder og det omliggende samfund sikrer virksomheden vedvarende succes.

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS! Denne side bruger cookies og lignende teknologier.
Hvis du ikke ændrer browserindstillingerne, accepterer du det. Læs mere

Jeg accepterer