• Kursus
    kurser

    Udvikling og Uddannelse

WinManager IV: Business Coaching

Varighed 1 dag.

Coaching er et ledelsesværktø,j som i takt med den øgede uddelegering og ønsket om mere selvledende medarbejdere, bliver stadig vigtigere for en leder at beherske. En coachende leder mestrer at lede en dialog, som guider medarbejderne til at få større selvindsigt, udnytte deres resurser optimalt og selv tage ansvar og skabe bedre resultater.

På kurset lærer du at integrere coaching i din personlige ledelsesstil. Du får coachingværktøjer til at stimulere motivation, målsætning og handlekraft hos dine medarbejdere. Gennem den coachende samtale lærer du at øge bevidstheden og selvansvarligheden hos den enkelte og skabe ejerskab til opgaver og mål. Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg, dialog, intensiv praksistræning og opfølgning i plenum omkring fælles læring. Træningen tager udgangspunkt i kursusdeltagernes egne problemstillinger og udfordringer.

Deltagernes forventede udbytte er bl.a.:

  • Indsigt i hvad der kræves af en værdifuld coach og sparringspartner, og på hvilke områder du med succes kan bruge coaching.
  • Træne coaching-samtalen i praksis og få sparring og feedback på dig selv som coach af undervisere og øvrige deltagere.
  • Læring om hvornår du bedst bruger en coachende ledelsesstil med succes.
  • Effektive lytte- og spørgeteknikker i den coachende samtale.
  • Strukturen i coachingsamtalen – trin for trin.
  • At skabe handlingsplaner der virker.
Pris 5.400 kr. ex moms pr. deltager
Business coaching

Kunder

Kundecases

Winholistic hjælper stort pengeinstitut med at blive excellente
Hvad gør man når alt går fantastisk og man bare gerne vil videre?
Man beder naturligvis Winholistic om at hjælpe til med at gå fra at være fantastisk til Excellent.

Se kundeudtalelser

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsvideo

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS! Denne side bruger cookies og lignende teknologier.
Hvis du ikke ændrer browserindstillingerne, accepterer du det. Læs mere

Jeg accepterer