• Nyhed
    blog

    Blog og Nyheder fra Winholistic

Giving Tuesday kommer til Danmark som modreaktion på Black Friday

giving tuesday pressebillede1

Winholistic er netop udpeget som officiel national partner af Giving Tuesday i USA.

Fænomenet, der som så meget andet begyndte i USA, er en modreaktion på forbrugsfesten, der afholdes på Black Friday.

Giving Tuesday sigter mod at få folk til at tænke på andre, ikke mindst i tiden op mod jul ved fx at donere til velgørenhed, udføre frivilligt arbejde, hjælpe en ven, en kollega, en nabo eller et familiemedlem.

Siden sin begyndelse i 2012 er Giving Tuesday blevet en af de største begivenheder i den globale velgørenhedskalender, og har bl.a. slået flere på hinanden følgende Guinness World Records for indsamling af flest penge online til velgørenhed på 24 timer.

I 2018 starter tiltaget ud i Danmark med på hjemmesiden at opfordre alle til at huske deres medmennesker på denne særlige dag - og de 364 andre dage om året.

Allerede fra 2019 håber Winholistic på, at de fleste velgørenhedsorganisationer og en lang række virksomhedspartnere vil bakke aktivt op om Giving Tuesday.

Således forventes det at tusindvis af lokale såvel som nationale velgørenhedsorganisationer, virksomheder og private bidragsydere vil kaste kræfter i at gøre dagen til noget helt specielt til gavn og glæde for dem som har allermest brug for hjælp og støtte.

Givning Tuesday er på tirsdag den 27. november.

Se mere på givingtuesday.dk

Læs mere i pressemeddelelsen.

Har du lyst til at høre mere så kontakt Pernille Seiding på 20 32 23 90.

Nyheder

The Loyalty Virus

Loyalitetsekspert og CEO Peter Winther er forfatter til den anmelderroste bog ”The Loyalty Virus”, der handler om spredning af loyalitetsvirus.

Køb bogen her

Bøger horisontalt lav opløsning

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsvideo

Holistic Experience™ bygger på troen på, at et holistisk fokus på medarbejdere, kunder og det omliggende samfund sikrer virksomheden vedvarende succes.

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS! Denne side bruger cookies og lignende teknologier.
Hvis du ikke ændrer browserindstillingerne, accepterer du det. Læs mere

Jeg accepterer