• Kursus
    kurser

    Udvikling og Uddannelse

WinManager III: Change Management

varighed 1 dag.

Der er stigende fokus på vigtigheden af professionel organisatorisk implementering af forandringer i virksomheden. På dette kursus fokuserer vi på forandringsinitiativer og de processer, disse fører med sig på alle niveauer i virksomheden. Change Management - på dansk forandringsledelse - handler om, hvorfor og hvordan forandringer sker, og med hvilke værktøjer forandringer skal gribes an. Forandringer i virksomheder er komplekse, fordi de ofte sker i spændingsfeltet mellem forretningsmiljø, organisation, medarbejder og understøttende teknologier samt ikke mindst kunderne.

Enhver forandring inden for et af disse områder har en effekt på de andre. Alligevel undervurderer mange virksomheder forandringernes konsekvenser og dermed den indsats, der er nødvendig for at få gennemført forandringerne med succes. Change Management har fokus på, hvordan mennesker reagerer på forandringer - som individ, del af et team og samlet i en organisation og den rolle lederne spiller i den succesfulde forandringsimplementering. Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg, dialog, intensiv praksistræning og opfølgning i plenum omkring fælles læring. Træningen tager udgangspunkt i kursusdeltagernes egne problemstillinger og udfordringer.

Deltagernes forventede udbytte er bl.a.:

  • Præsentation af væsentlige Change Management- rammeværktøjer.
  • Viden om teorier om roller, ansvar og ledelsesstile.
  • Indsigt i hvad forandring betyder for de implicerede parter.
  • Kendskab til hvordan det indlærte kan bidrage til at sikre en smidig implementeringsproces af forandringsinitiativerne.
Pris 5.400 kr. ex moms pr. deltager
Change Management

Nyheder

The Loyalty Virus

Loyalitetsekspert og CEO Peter Winther er forfatter til den anmelderroste bog ”The Loyalty Virus”, der handler om spredning af loyalitetsvirus.

Køb bogen her

Bøger horisontalt lav opløsning

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsvideo

Holistic Experience™ bygger på troen på, at et holistisk fokus på medarbejdere, kunder og det omliggende samfund sikrer virksomheden vedvarende succes.

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.