• Kursus
  kurser

  Udvikling og Uddannelse

Positivt mindset

varighed 1 dag

(kan også afholdes som et antal kortere ”Positive Mindset gatherings”).

Et positivt mindset kan producere positiv holdning, og positiv holdning fører til positive resultater. Det gør også tingene lettere og endda sjovere. Her får deltagerne tips til, hvordan de kan få maksimalt udbytte af positiv tænkning. Noget der kan hjælpe enhver med at realisere ting, de aldrig troede var muligt. At tænke stort og positivt er en succesfuld vane, som kan indøves, og træningen starter på dette kursus.

Deltagerne vil gå fra kurset med et mere positivt mindset, og vil forhåbentligt møde verden klogere og lettere, og samtidig være mere motiveret, med en tro på, at der er succes forude, der blot venter på at blive nået. Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg, dialog og interaktion mellem deltagerne og underviseren.

Deltagernes forventede udbytte er bl.a.:

 • Tro på at man skaber din egen fremtid.
 • At bevare sin sans for humor.
 • At omgivelserne påvirker ligesom man selv påvirker omgivelserne.
 • Forpligte sig selv til at tænke positivt og ikke tænke negativt - ALTID.
 • Være taknemmelig for det man har og ikke konstant fokusere på det man ikke har.
 • Tro på at alting nok skal ordne sig – glemme bekymringerne – de bliver sjældent til noget.
Pris 5.400 kr. ex moms pr. deltager

Positivt mindset 1:1 sessions – varighed 1½-2 timer x 3-6 gange

For personer med helt særlige behov, der ligger ud over hvad den enkelte chef/leder selv kan/vil håndtere i sin daglige coaching med medarbejderen, kan der arrangeres individuel coaching. Formålet er at producere en positiv holdning, der skal føre til positive resultater. Efter seancerne skulle tingene gerne føles lettere og endda sjovere for den enkelte i hverdagen – samtidig med at performance forbedres. Gennem intensiv coaching, får deltageren tips til selv at finde ind til sine skjulte ressourcer, så han/hun kan realisere ting, de aldrig troede var muligt. At tænke stort og positivt, er en succesfuld vane, som kan indøves og fastholdes via træning. Ved at skabe et positivt mindset, vil deltageren møde verden, teamet og kunderne klogere og lettere, og samtidig være mere motiveret, med en tro på at der er succes forude, der blot venter på at blive nået. Coaching foregår som en 1:1 samtale.

Deltagernes forventede udbytte er bl.a.:

 • Tro på at man skaber sin egen fremtid.
 • At bevare sin sans for humor.
 • At omgivelserne påvirker ligesom man selv påvirker omgivelserne.
 • Forpligte sig selv til at tænke positivt og ikke tænke negativt - ALTID.
 • Være taknemmelig for det man har og ikke konstant fokuserer på det man ikke har.
 • Tro på at alting nok skal ordne sig – glem bekymringerne – de bliver sjældent til noget.
 • Være en bedre sparringsparterne for kunder, kollegaer og ledelsen.
 • Øge sin performance.
Pris 5.400 kr. ex moms pr. deltager inkl. kørsel på Sjælland
Positivt mindset


Nyheder

The Loyalty Virus

Loyalitetsekspert og CEO Peter Winther er forfatter til den anmelderroste bog ”The Loyalty Virus”, der handler om spredning af loyalitetsvirus.

Køb bogen her

Bøger horisontalt lav opløsning

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsvideo

Holistic Experience™ bygger på troen på, at et holistisk fokus på medarbejdere, kunder og det omliggende samfund sikrer virksomheden vedvarende succes.

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.