• Kursus
    kurser

    Kurser hos Winholistic

Situationsbestemt Ledelse

varighed 1 dag.

Situationsbestemt Ledelse er en ledelsesfilosofi og et koncept, som tager udgangspunkt i, at mennesker er forskellige, og menneskers udgangspunkt for at kunne løse deres opgaver er forskellige. Det må man som leder tage højde for i sine ledelsesstile, så disse tilpasses situationen og personens behov. Situationsbestemt Ledelse giver ledere og medarbejdere et fælles sprog og hjælper lederen med at finde den ledelsesstil, der er mest effektiv i situationen. På dette kursus lærer du at anvende værktøjet til at arbejde med de ledelsesmæssige ressourcer, så du i samarbejde med eksempelvis dine medarbejdere kan opstille og nå afdelingens og organisationens mål.

Med baggrund i din egen erfaring får du indsigt i, hvordan du tilpasser din lederadfærd til den konkrete situation, så du via effektiv kommunikation udvikler de forskellige medarbejderes kompetencer, selvtillid og motivation. På dette kursus fokuserer vi således på, hvordan medarbejdernes udviklingsniveauer matches med de fire centrale ledelsesstile: instruerende, coachende, støttende og delegerende. Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg, dialog, intensiv praksistræning og opfølgning i plenum omkring fælles læring. Træningen tager udgangspunkt i kursusdeltagernes egne problemstillinger og udfordringer.

Deltagernes forventede udbytte er bl.a.:

  • Direkte kobling mellem teori og praktiske øvelser, med meget anvendelsesorienteret fokus sikrer, at deltagerne kan gå direkte fra kurset til deres arbejdspladser og omsætte ny viden til færdigheder og dermed også til resultater.
  • Indsigt i enkelt og gennemprøvet ledelsesværktøj.
  • Fokus på forretningsudvikling via effektiv leder- og medarbejderudvikling.
  • Endnu bedre resultater ved at bygge bro mellem den daglige personaleledelse og de forretningsmæssige udfordringer og mål.
Pris 5.400 kr. ex moms pr. deltager
Situationsbestemt ledelse

Kunder

Kunde Cases

Winholistic hjælper stort pengeinstitut med at blive excellente
Hvad gør man når alt går fantastisk og man bare gerne vil videre?
Man beder naturligvis Winholistic om at hjælpe til med at gå fra at være fantastisk til Excellent.

Se kundeudtalelser

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsfolder

Se hvad vi kan tilbyde.

folder

Nyhedsbrev!

Skriv dig op til nyhedsbrev og få inspiration og vejledning på mail!

Fill out my online form.

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.