• Kursus
    kurser

    Udvikling og Uddannelse

Situationsbestemt Ledelse

varighed 1 dag.

Situationsbestemt Ledelse er en ledelsesfilosofi og et koncept, som tager udgangspunkt i, at mennesker er forskellige, og menneskers udgangspunkt for at kunne løse deres opgaver er forskellige. Det må man som leder tage højde for i sine ledelsesstile, så disse tilpasses situationen og personens behov. Situationsbestemt Ledelse giver ledere og medarbejdere et fælles sprog og hjælper lederen med at finde den ledelsesstil, der er mest effektiv i situationen. På dette kursus lærer du at anvende værktøjet til at arbejde med de ledelsesmæssige ressourcer, så du i samarbejde med eksempelvis dine medarbejdere kan opstille og nå afdelingens og organisationens mål.

Med baggrund i din egen erfaring får du indsigt i, hvordan du tilpasser din lederadfærd til den konkrete situation, så du via effektiv kommunikation udvikler de forskellige medarbejderes kompetencer, selvtillid og motivation. På dette kursus fokuserer vi således på, hvordan medarbejdernes udviklingsniveauer matches med de fire centrale ledelsesstile: instruerende, coachende, støttende og delegerende. Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg, dialog, intensiv praksistræning og opfølgning i plenum omkring fælles læring. Træningen tager udgangspunkt i kursusdeltagernes egne problemstillinger og udfordringer.

Deltagernes forventede udbytte er bl.a.:

  • Direkte kobling mellem teori og praktiske øvelser, med meget anvendelsesorienteret fokus sikrer, at deltagerne kan gå direkte fra kurset til deres arbejdspladser og omsætte ny viden til færdigheder og dermed også til resultater.
  • Indsigt i enkelt og gennemprøvet ledelsesværktøj.
  • Fokus på forretningsudvikling via effektiv leder- og medarbejderudvikling.
  • Endnu bedre resultater ved at bygge bro mellem den daglige personaleledelse og de forretningsmæssige udfordringer og mål.
Pris 5.400 kr. ex moms pr. deltager
Situationsbestemt ledelse

Nyheder

The Loyalty Virus

Loyalitetsekspert og CEO Peter Winther er forfatter til den anmelderroste bog ”The Loyalty Virus”, der handler om spredning af loyalitetsvirus.

Køb bogen her

Bøger horisontalt lav opløsning

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsvideo

Holistic Experience™ bygger på troen på, at et holistisk fokus på medarbejdere, kunder og det omliggende samfund sikrer virksomheden vedvarende succes.

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.