• Kursus
    kurser

    Kurser hos Winholistic

Telecoaching

Varighed 1½-2 timeR pr. gang.

Gør vi i virkeligheden det vi burde, eller opnår vi de resultater vi får, på trods af det vi gør og ikke på grund af. Dette kan kun afklares ved, at en uvildig kigger med, når vi laver vores resultater. Undskyldninger er der nok af, men de opstår, når vi bliver usikre på opgaven, og ikke helt ved hvordan vi skal håndtere de opkald, der skal til for at få solgt mere til eksisterende kunder, eller betjent dem på den helt rigtige og mest excellente måde.

Telefonen bliver meget varm, og man kan slet ikke løfte røret. Stemmen ændrer sig og vi taler enten meget hurtigt, indforstået, eller meget lavt, så kunderne måske ikke helt forstår budskabet. Vi ved jo egentlig godt, hvad det er, vi ønsker at kommunikere, men det, at vi ikke kender modtagerens svar og forventninger, kan gøre os nervøse. Angsten for det ukendte gør, at vi måske vælger ikke at gøre det vi burde og dermed ikke opnår at udnytte hele vores potentiale.

Træning - træning - træning

Derfor skal vi træne, træne og atter træne, ikke kun på kurser, men hver dag i den virkelige verden. Det er nemlig først i det øjeblik, vi træner i vores dagligdag, vi finder ud af, om alt det vi har lært og øvet os på, rent faktisk også virker. Samtidig finder vi også ud af, at det slet ikke er så svært, som vi gik og frygtede.

Alle virksomheder bør være opsøgende – nogle mere end andre. Men den enkelte sælger eller rådgiver bliver aldrig professionel til det, hvis ikke det opsøgende salg bliver implementeret som en naturlig del af det daglig arbejde på lige fod med andre daglige arbejdsområder i virksomheden.

Opsøgende salg og excellent service er en proces, hvor nøgleord som strategisk forberedelse, vurdering af emneprofil og vedholdenhed er væsentlige faktorer for succes.

Derfor er en ”talk, listen and learn” session med Winholistic et rigtig godt skridt på vejen, til at få afdækket pains og gains i rejsen mod at blive endnu mere excellent til at betjene kunder i telefonen.

Deltagernes forventede udbytte er bl.a.:

  • Mulighed for, at afprøve de ting som man har trænet tidligere i et trygt miljø, og få feedback på sin præstation.
  • Få suppleret med nyttige værktøjer, som gerne skulle sætte deltageren i stand til, at fremstå endnu mere professionelt i telefonen over for både kunder og kollegaer.
  • Få genbesøgt gennemprøvede teknikker og fif, som også de professionelle benytter sig af med stor succes.
  • Få lov at træne i en time og få ½ times professionel feedback efterfølgende.
  • På baggrund af seancen udarbejde en personlig handlingsplan.
Pris 5.400 kr. ex moms pr. deltager inkl. kørsel på Sjælland
Telemarketing 3Kunder

Kunde Cases

Winholistic hjælper stort pengeinstitut med at blive excellente
Hvad gør man når alt går fantastisk og man bare gerne vil videre?
Man beder naturligvis Winholistic om at hjælpe til med at gå fra at være fantastisk til Excellent.

Se kundeudtalelser

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsfolder

Se hvad vi kan tilbyde.

folder

Nyhedsbrev!

Skriv dig op til nyhedsbrev og få inspiration og vejledning på mail!

Fill out my online form.

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.