• Kursus
    kurser

    Udvikling og Uddannelse

Telecoaching

Varighed 1½-2 timeR pr. gang.

Gør vi i virkeligheden det vi burde, eller opnår vi de resultater vi får, på trods af det vi gør og ikke på grund af. Dette kan kun afklares ved, at en uvildig kigger med, når vi laver vores resultater. Undskyldninger er der nok af, men de opstår, når vi bliver usikre på opgaven, og ikke helt ved hvordan vi skal håndtere de opkald, der skal til for at få solgt mere til eksisterende kunder, eller betjent dem på den helt rigtige og mest excellente måde.

Telefonen bliver meget varm, og man kan slet ikke løfte røret. Stemmen ændrer sig og vi taler enten meget hurtigt, indforstået, eller meget lavt, så kunderne måske ikke helt forstår budskabet. Vi ved jo egentlig godt, hvad det er, vi ønsker at kommunikere, men det, at vi ikke kender modtagerens svar og forventninger, kan gøre os nervøse. Angsten for det ukendte gør, at vi måske vælger ikke at gøre det vi burde og dermed ikke opnår at udnytte hele vores potentiale.

Træning - træning - træning

Derfor skal vi træne, træne og atter træne, ikke kun på kurser, men hver dag i den virkelige verden. Det er nemlig først i det øjeblik, vi træner i vores dagligdag, vi finder ud af, om alt det vi har lært og øvet os på, rent faktisk også virker. Samtidig finder vi også ud af, at det slet ikke er så svært, som vi gik og frygtede.

Alle virksomheder bør være opsøgende – nogle mere end andre. Men den enkelte sælger eller rådgiver bliver aldrig professionel til det, hvis ikke det opsøgende salg bliver implementeret som en naturlig del af det daglig arbejde på lige fod med andre daglige arbejdsområder i virksomheden.

Opsøgende salg og excellent service er en proces, hvor nøgleord som strategisk forberedelse, vurdering af emneprofil og vedholdenhed er væsentlige faktorer for succes.

Derfor er en ”talk, listen and learn” session med Winholistic et rigtig godt skridt på vejen, til at få afdækket pains og gains i rejsen mod at blive endnu mere excellent til at betjene kunder i telefonen.

Deltagernes forventede udbytte er bl.a.:

  • Mulighed for, at afprøve de ting som man har trænet tidligere i et trygt miljø, og få feedback på sin præstation.
  • Få suppleret med nyttige værktøjer, som gerne skulle sætte deltageren i stand til, at fremstå endnu mere professionelt i telefonen over for både kunder og kollegaer.
  • Få genbesøgt gennemprøvede teknikker og fif, som også de professionelle benytter sig af med stor succes.
  • Få lov at træne i en time og få ½ times professionel feedback efterfølgende.
  • På baggrund af seancen udarbejde en personlig handlingsplan.
Pris 5.400 kr. ex moms pr. deltager inkl. kørsel på Sjælland
Telemarketing 3Nyheder

The Loyalty Virus

Loyalitetsekspert og CEO Peter Winther er forfatter til den anmelderroste bog ”The Loyalty Virus”, der handler om spredning af loyalitetsvirus.

Køb bogen her

Bøger horisontalt lav opløsning

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsvideo

Holistic Experience™ bygger på troen på, at et holistisk fokus på medarbejdere, kunder og det omliggende samfund sikrer virksomheden vedvarende succes.

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.