• Kursus
  kurser

  Udvikling og Uddannelse

Society Experience Master Class

Varighed 1 dag

Virksomheder der giver excellente kundeoplevelser, får kunder der er op til 14 gange mere værd og øger deres indtægter næsten 10% mere end deres konkurrenter.

Få værktøjer, der skaber loyalitet og viden om hvordan der kan kapitaliseres mest muligt på denne, og hvordan den medvirker til skabelsen af optimal fremtidig vækst. Samt hvordan du omsætter de lærte teorier og værktøjer til praksis

 • Bliv inspireret og udfordret på egen opfattelse af, hvad loyalitet er, hvordan den skabes og hvorfor det skaber vækst at gøre det rigtige rigtigt. Kunderne skal udvikles og fastholdes, så de ikke alene er loyale kunder af holdning, men også i handling.
 • Find frem til den rigtige strategi, med medarbejderne i centrum af kundeloyalitetsdannelsen, og en tilpasning af adfærden i forhold til det, kunderne fortæller om deres oplevelser
 • Få perspektiveret egne udfordringer, i forhold virksomhedens fremtidige loyalitetsarbejde.
 • Find ind til sammenhængen og mekanismerne mellem medarbejder- og kundeloyalitet.
 • Bliv inspireret til hvordan der kan arbejdes med NPS2, samt hvordan man laver closed loop både internt og eksternt i de enkelte touchpoints i virksomheden.
 • Få dokumenteret processen, så der kan sikres efterfølgende implementering.
 • Bliv inspireret til at tænke udefra og ind - og skabe forbedringer indefra og ud.

Nyheder

The Loyalty Virus

Loyalitetsekspert og CEO Peter Winther er forfatter til den anmelderroste bog ”The Loyalty Virus”, der handler om spredning af loyalitetsvirus.

Køb bogen her

Bøger horisontalt lav opløsning

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsvideo

Holistic Experience™ bygger på troen på, at et holistisk fokus på medarbejdere, kunder og det omliggende samfund sikrer virksomheden vedvarende succes.

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.