• Kursus
    kurser

    Udvikling og Uddannelse

WinManager V: Fra kreativitet til innovation

Varighed 1 dag.

Et gammelt ordsprog siger, at ingen kommer foran ved blot at gå i andres fodspor, og det er mere gældende nu end nogensinde før. Alle analyser viser nemlig, at fremtidens vindervirksomheder skal være både kreative og innovative. Mange taler da også om det, færre gør noget struktureret ved det, og næsten ingen forstår, eller kan forklare forskellen på kreativitet og innovation. Hvis kreativitet og efterfølgende innovation ikke er eller meget snart bliver en del af virksomhedens DNA, vil den være i risiko for ikke at overleve i en verden af i morgen.

Dette kursus giver indsigt i og værktøjer til både at booste kreativiteten, og binder samtidig den kreative proces sammen med de strukturer for innovation,
der allerede er lagt for virksomheden. Med udgangspunkt i blandt andet Edward De Bonos 6 tænkehatte, en række øvelser og interaktion mellem deltagerne stimuleres kreativiteten og den laterale og parallelle tankegang. Det vil få deltagerne til at gå hånd i hånd efter kursets afslutning. Således vil der efterfølgende kunne sættes ledelsesmæssigt fokus på kreativitet som en dagligdags foreteelse i alle teams så innovationen, og metoderne til at opnå break through idéer vil blive forankret og internaliseret i hele organisationen. Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg og dialog i plenum, og der tages i videst muligt omfang udgangspunkt i deltagernes egne problemstillinger og udfordringer.

Deltagernes forventede udbytte er bl.a.:

  • Få forståelse for forskellen på kreativitet og innovation.
  • Lære om hjernens indvirkning på kreativ tænkning.
  • Finde ind til egen kreativ profil og kunne arbejde ud fra den.
  • Lære at tænke både lateralt og parallelt.
  • Indsigt i og konkret brug af De 6 Tænkehatte.
  • Få værktøjer til at styre både den kreative proces og den efterfølgende innovationsproces.
Pris 5.400 kr. ex moms pr. deltager
Kreativ paa komando


Nyheder

The Loyalty Virus

Loyalitetsekspert og CEO Peter Winther er forfatter til den anmelderroste bog ”The Loyalty Virus”, der handler om spredning af loyalitetsvirus.

Køb bogen her

Bøger horisontalt lav opløsning

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsvideo

Holistic Experience™ bygger på troen på, at et holistisk fokus på medarbejdere, kunder og det omliggende samfund sikrer virksomheden vedvarende succes.

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.