• Kursus
    kurser

    Udvikling og Uddannelse

WinAcademy

Winholistic har arbejdet med adfærdsdesign, siden vi startede for mere end 10 år siden. Det er en helt naturlig del af det, vi hjælper vores kunder med.

På WinAcademy får medarbejdere, ledere, chefer og direktører, muligheden for at udvikle sig igennem en masse forskellige uddannelser og kurser, der afholdes i vores åbne akademi.

Som deltager får du en unik mulighed for at dygtiggøre dig personligt og fagligt – og derved give både dig og din virksomhed et kompetenceløft.

Alle kurser og uddannelser i kursuskataloget kan også skræddersys til præcis din virksomhed, team eller individuelle ønsker og behov.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakte Pernille Seiding på 20 32 23 90.

Certification

Skil dig ud fra mængden ved at opnå titlen Certified Holistic Experience ManagementTM Associate, der er anerkendt som et internationalt kvalitetsstempel indenfor Holistic Experience ManagementTM.

Certification


Diploma Classes

For professionelle der ønsker at gøre viden til kompetencer og få papir på disse inden for enten Employee Experience eller Customer Experience.


Master Classes

For professionelle der er mest interesseret i teorierne og værktøjskassen til ét af de tre områder i Holistic Experience ManagementTM


WinMastering Leadership

For professionelle ledere der gerne vil have teorierne på plads, og muligheden for at afprøve masser af relevante ledelsesværktøjer, med henblik på at blive en endnu mere kompetent og fremtidssikret leder.

WinMastering Leadership


Spørgsmål

Har du spørgsmål til kurserne, er du velkommen til at sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakte Pernille Seiding på 20 32 23 90.

Kunder

Kundecases

Winholistic hjælper stort pengeinstitut med at blive excellente
Hvad gør man når alt går fantastisk og man bare gerne vil videre?
Man beder naturligvis Winholistic om at hjælpe til med at gå fra at være fantastisk til Excellent.

Se kundeudtalelser

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsfolder

Se hvad vi kan tilbyde.

folder

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS! Denne side bruger cookies og lignende teknologier.
Hvis du ikke ændrer browserindstillingerne, accepterer du det. Læs mere

Jeg accepterer