• Kursus
  kurser

  Udvikling og Uddannelse

SCRUM

Introduktion – varighed 1 dag.

På denne intensive introduktion til begrebet SCRUM vil deltagerne, gennem aktiv deltagelse og dialog om udviklingsopgaver, blive ført ind i grundbegreberne inden for SCRUM. Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg, dialog, øvelser og interaktion mellem deltagerne og underviseren.

Deltagernes forventede udbytte er bl.a.:

 • Indføring i begreber, mindset og værktøjer inden for SCRUM.
 • Grundlæggende forståelse for, hvordan en virksomhed kan arbejde med SCRUM i dagligdagen, bl.a. ved at inddrage dem der allerede gør det (hvis nogen).
 • Indblik i de forskellige roller i SCRUM.
 • Gennemgang af artifacts, møder og processen i SCRUM.
 • Kort træning i hvordan et SCRUM møde kan forløbe.
Pris 5.400 kr. pr. deltager ex moms

SCRUM

SCRUM træning – varighed 1 dag.

På denne opfølgning til introduktion til begrebet SCRUM vil deltagerne, komme til at arbejde mere i dybden med hvordan SCRUM kan benyttes i det daglige. Deltagerne medbringer således dagligdags opgaver og problemstillinger som ”udsættes” for SCRUM-processen.

Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg, dialog, masser af øvelser og interaktion mellem deltagerne og underviseren.
Pris 5.400 kr. pr. deltager ex moms

Deltagernes forventede udbytte er bl.a.:

 • Opfølgning på begreber, mindset og værktøjer inden for SCRUM.
 • Styrkelse af den grundlæggende forståelse for, hvordan en virksomhed kan arbejde med SCRUM i dagligdagen, bl.a. ved at inddrage dem der allerede gør det.
 • Mulighed for at spille forskellige roller i SCRUM.
 • Udarbejdelse af artifacts, deltagelse i møder og gennemløb af hele processen i SCRUM.
 • Konkret træning i hvordan et eller flere SCRUM møde kan forløbe.

Det er en forudsætning at deltagerne har deltaget på SCRUM introduktion for at kunne deltage på SCRUM træning.
Pris 5.400 kr. pr. deltager ex moms
SCRUM Traening

SCRUM MASTER træning – varighed 1 dag.

På denne opfølgning til introduktion og SCRUM træning vil deltagerne, som alle forudsættes at skulle være ”projektledere”/SCRUM Mastere på større projekter, komme til at arbejde målrettet med det at være LEDER af projekter. Således vil der blive fokuseret på hele processen og ikke mindst mødeaktiviteten og faciliteringen af denne, samt udarbejdelse af de nødvendige artifacts. Der tages udgangspunkt i en konkret opgave eller problemstilling som ”udsættes” for SCRUM-processen – på omgang mellem deltagerne. Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg, dialog, masser af øvelser og interaktion mellem deltagerne og underviseren.

Deltagernes forventede udbytte er bl.a.:

 • Mulighed for at spille rollen som SCRUM Master og få feedback fra ligesindede i et trygt miljø.
 • Udarbejde artifacts, afprøve mødeledelse, forklare gennemløb af hele processen i SCRUM og få feedback på kvaliteten af det alt sammen.
 • Konkret træning i hvordan en SCRUM Master kan blive og vedblive med at være excellent.
Det er en forudsætning at deltagerne har deltaget på både SCRUM introduktion og SCRUM træning, for at kunne deltage på denne uddannelse.
SCRUM Master

Nyheder

The Loyalty Virus

Loyalitetsekspert og CEO Peter Winther er forfatter til den anmelderroste bog ”The Loyalty Virus”, der handler om spredning af loyalitetsvirus.

Køb bogen her

Bøger horisontalt lav opløsning

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsvideo

Holistic Experience™ bygger på troen på, at et holistisk fokus på medarbejdere, kunder og det omliggende samfund sikrer virksomheden vedvarende succes.

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.