• Kursus
    kurser

    Udvikling og Uddannelse

Stresshåndtering

Varighed 1 dag

Stress er efterhånden blevet et meget populært ord, som flere og flere bruger i flæng, i situationer hvor de har travlt eller er pressede. Rent faktisk har stress intet at gøre med at have travlt. Det er faktisk sundt for os at have mindre perioder med travlhed, da det skærper vores evne til at tage beslutninger og skabe overblik og ro.

Stress er en betegnelse for en tilstand, man befinder sig i, når man i en længere periode ikke kan overskue/overkomme de daglige arbejdsopgaver/forpligtigelser, man har. Det skyldes en medfødt funktion, vi alle har. Kroppen udsender adrenalin i kroppen, når vi presses fysisk og mentalt. Adrenalinen skærper vores sanser, og skal hjælpe os med at komme væk fra situationen, der presser os. Gennem aktiv deltagelse, gruppearbejde og øvelser samt feedbackseancer m.m., bliver deltagerne udfordret og inspireret i relation til deres evne til at håndtere stress i dagligdagen. Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg, gruppearbejde, feedbackseancer, dialog og interaktion mellem deltagerne og underviseren.

Deltagernes forventede udbytte er bl.a.:

  • Kendskab til kroppens reaktioner og hvorfor travlhed og stress er to vidt forskellige ting.
  • Hvordan stress kan være godt, når blot den håndteres.
  • Hvordan det er ens eget ansvar, at håndtere stress i dagligdagen.
  • Gøre deltagerne endnu bedre til at håndtere den positive travlhed i det daglige, så ikke følelsen af travlhed eskalerer og bliver til skadelig stress.
  • Øge evnen til at sige til og fra på den rigtige måde over for de rette mennesker.
Pris 5.400 kr. ex moms pr. deltager
Stres

Nyheder

The Loyalty Virus

Loyalitetsekspert og CEO Peter Winther er forfatter til den anmelderroste bog ”The Loyalty Virus”, der handler om spredning af loyalitetsvirus.

Køb bogen her

Bøger horisontalt lav opløsning

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsvideo

Holistic Experience™ bygger på troen på, at et holistisk fokus på medarbejdere, kunder og det omliggende samfund sikrer virksomheden vedvarende succes.

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.