• Kursus
    kurser

    Udvikling og Uddannelse

Loyalty Insight

Afholdes første mandag i hver måned kl. 15.00 - 17.00

Loyalty Insight

På dette event vil Peter Winther rundhåndet dele ud af sine mere end 25 års succesfulde - hands on - erfaringer med loyalitetsarbejde, i og for både store og små nationale og internationale virksomheder.

Med fokus på både Loyalty Management, Feedback Management og Experience Management, vil han fokusere på den seneste viden inden for områderne, og på en meget inspirerende og engagerende måde, formidle det i et holistisk perspektiv.

Således adresseres blandt meget andet sammenhængen mellem de forskellige områder og den link der er mellem kunde- og medarbejderloyalitet – og ikke kun HVAD, men i høj grad HVORDAN den positive cirkel kan skabes og vedligeholdes over tid.

loyalitetsudvikling

Der er derfor lagt op til en på alle måder meget spændende eftermiddag, hvor deltagerne får et kort, intenst og unikt indblik i HVORDAN arbejdet med holistisk loyalitetsudvikling kan gribes professionelt an.
Gennem eksempler og cases, samt ved at introducere en række håndgribelige brugbare modeller og værktøjer (der er lige til at tage med hjem og bruge i egen virksomhed efterfølgende), bliver deltagerne ført gennem forløbet, der gerne skulle lede øget loyalitet.

Dette og meget andet får du ud af at deltage:
  • Der stilles skarpt på loyalitetsbegrebet i et holistisk perspektiv.
  • Få indblik i de nyeste trends og anbefalinger samt best practice.
  • Lære hvilke faser, der skal gennemløbes, for at komme videre fra nuværende stadie og godt i mål.
  • Gå hjem med konkrete værktøjer og modeller, som med fordel kan tages i anvendelse med det samme.
Uanset om du allerede er i gang, blot har truffet beslutning om at skulle det, eller stadig ikke er helt overbevist om, at det kan betale sig, at arbejde med loyalitet, så er der inspiration at hente på dette event.

På en skala fra 0-10 har de hidtidige deltagere vurderet disse events til 9 og NPS ligger på mellem 80-90.

Om indlægsholderen:

Peter Winther er født i 1968, og har siden sin karrieres begyndelse i 1987 beskæftiget sig med ledelse, salg, marketing, CRM og CEM samt loyalitetsudvikling. Alt sammen både på strategisk, taktisk/konceptuelt og opperationelt niveau.

I mere end 25 år har han som henholdsvis sælger, kontaktchef, salgschef, salgs- og marketingdirektør samt ejer og direktør i egen konsulentvirksomhed, arbejdet med salg, marketing og loyalitetsudvikling for en række nationale og internationale virksomheder i både ind og udland.

Gennem sine mange år har Peter Winther arbejdet på både bureau- og kundeside og inden for såvel B2B, B2C, B2G. Det har gjort ham i stand til at gennemskue de dybereliggende interne og eksterne sammenhænge og derved sat ham i stand til at udvikle holistisk loyalitet i en virksomhed, hvilket har gjort ham til en meget efterspurgt indlægsholder og holistisk sparringspartner.

Med sin merkantile baggrund suppleret med diverse uddannelser inden for så forskelligartede felter som MBA, Assessor, CRM, Loyalitet, Marketing, Salg, Management, Excellence, TQM, LEAN, DiSC, Coaching, Net Promoter Certificering m.m. er han i stand til at hæve sig op i helikopteren og se holistisk på alle problemstillinger i enhver virksomhed og formidle HVORDAN de bedst gribes an.

Hans ihærdige indsats har gennem tiden blandt andet afstedkommet 4 nomineringer til den Danske Direct Marketing Pris, vel at mærke helt uden brug af reklamebureau.
Ligeledes har han haft det ærefulde hverv siden 2006, at sidde i dommerkomitéen for ECHO Awards, som er verdens største og mest prestigefulde DM og loyalitetsudviklingskonference/konkurrence også benævnt verdensmesterskaberne i Direct Marketing og loyalitetsudvikling, der afholdes i USA hvert år.      

Peter Winther er en anerkendt skribent og international foredragsholder. Det er blevet til afholdelse af et utal af, både on- og off-lineseminare og foredrag i tidens løb. Blandt meget andet har han senest været inviteret til London af det engelske handelskammer, for sammen med Bain & Company (opfinderne af Net Promoter Score), Lego, Kone m.fl., at give sit besyv med på HVORDAN man kan implementere en succesfuld strategi, indenfor holistisk loyalitetsudvikling.

Som et lille kuriosum skal det nævnes, at han hver eneste måned, året rundt, spreder ikke bare loyalitetsvirus, men også budskabet om HVORDAN den skabes og fastholdes.
Det sker på en række helt GRATIS åbne seminarer.
Hvorfor er de gratis? Er de ikke noget værd?

Jo, men Peter Winther tror på, at man får hvad man giver, og har tidligere sagt at ”kan jeg blot inspirere nogle få andre til at dele min begejstring og passion for spredningen af loyalitetsvirus, er jeg sikker på at det nok skal smitte endnu flere.

På den måde ender det med, at blive en endnu bedre oplevelse at være kunde og medarbejder på enhver arbejdsplads i verden, og det er vel ikke en så ringe ambition at have endda”.

Peter Winther har netop udgivet bogen ”The Loyalty Virus – Highly Contagious”.

Du kan bestille bogen her.

Nyheder

The Loyalty Virus

Loyalitetsekspert og CEO Peter Winther er forfatter til den anmelderroste bog ”The Loyalty Virus”, der handler om spredning af loyalitetsvirus.

Køb bogen her

Bøger horisontalt lav opløsning

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsvideo

Holistic Experience™ bygger på troen på, at et holistisk fokus på medarbejdere, kunder og det omliggende samfund sikrer virksomheden vedvarende succes.

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.