• Nyhed
    blog

    Blog og Nyheder fra Winholistic

Be the change you want to see in the world

ivaekst 2017 fotocollage

Det er nemt at LAVE en politik for socialt ansvar, det kan være langt sværere at få den til at LEVE! Der er kun ét bogstav, men en verden til forskel på de to ord – LAVE contra LEVE. Vi har lige deltaget på ”Minikonference og Jobmatch” på Københavns Rådhus sammen med 30 andre virksomheder. Her mødte vi ca. 200 jobansøgere, der har brug for hjælp til at komme ind på arbejdsmarkedet.

Når virksomheden ønsker at skabe holistiske resultater, er den nødt til at have det omkringliggende samfund for øje!
Alt det som virksomheden ikke har direkte indflydelse på, kalder vi SX. Det er helt afgørende, hvor gode relationer der er
til fx tidligere og kommende kunder/medarbejdere, aktionærer, konkurrenter, samarbejdspartnere, velgørende organisationer og pressen. Alle disse påvirker nemlig i høj grad det image og resultat virksomheden har nu og i fremtiden.

Når virksomheden skal fremtidssikres, skal der sørges for, at det der leveres, svarer til de forventninger, virksomheden har stillet omverdenen i udsigt. Vi har specialiseret os i at hjælpe vores kunder med at tiltrække nye kunder og medarbejdere, samt sikre optimale og vedvarende relationer og image.
Det sker bl.a. gennem disruption og innovation.
Derved skabes det bedst mulige grundlag for kontinuerlig succes.

Nyheder

The Loyalty Virus

Loyalitetsekspert og CEO Peter Winther er forfatter til den anmelderroste bog ”The Loyalty Virus”, der handler om spredning af loyalitetsvirus.

Køb bogen her

Bøger horisontalt lav opløsning

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsvideo

Holistic Experience™ bygger på troen på, at et holistisk fokus på medarbejdere, kunder og det omliggende samfund sikrer virksomheden vedvarende succes.

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS! Denne side bruger cookies og lignende teknologier.
Hvis du ikke ændrer browserindstillingerne, accepterer du det. Læs mere

Jeg accepterer