• Nyhed
    blog

    Blog og Nyheder fra Winholistic

Care Danmark indgår årsaftale

CARE Danmark giver hjælp til selvhjælp

Det er ikke CARE Danmarks ansvar at sikre vand, mad, landbrugsrådgivning og ligestilling til de fattige i ulandene, det er staternes opgave at tage sig af deres borgere og sikre borgernes rettigheder og et liv i værdighed og sikkerhed.

CARE Danmark arbejder for at organisere og styrke lokale interesser og organisationer, så de giver modvægt til magthaverne og kan holde deres regeringer ansvarlige.

De lokale organisationer bliver partnere og kan gennem deres arbejde vise stærke eksempler, der er med til at påvirke lovgivning, sprede nye metoder eller ændre vaner, så vi fremmer udvikling, ligestilling og bæredygtighed.

Derfor giver det god mening, at støtte lokale folkelige organisationers arbejde med at etablere brønde, kornbanker og spare-låne-grupper.

I sidste ende gør det nemlig fattige og udsatte i stand til at tage vare på deres eget liv, så de kan arbejde sig selv og deres familier ud af fattigdommen.

Der vil dog være situationer, hvor CARE udfører opgaverne i landsbyerne. Det kan være i særligt skrøbelige situationer med for få, eller for svage, lokale organisationer i forbindelse med kriser og katastrofer.

CARE tester og udvikler også løbende nye løsninger til at bekæmpe fattigdom, dokumentere effekterne af disse og deler erfaringerne.

Dette vigtige arbejde skal Winholistic gennem strategisk og taktisk rådgivning, analyser samt operationel assistance hjælpe Care Danmark med at skaffe støtte til, og det glæder vi os enormt til.

Læs mere om Care Danmarks vigtige arbejde her care.dk

care danmark post

Nyheder

The Loyalty Virus

Loyalitetsekspert og CEO Peter Winther er forfatter til den anmelderroste bog ”The Loyalty Virus”, der handler om spredning af loyalitetsvirus.

Køb bogen her

Bøger horisontalt lav opløsning

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsvideo

Holistic Experience™ bygger på troen på, at et holistisk fokus på medarbejdere, kunder og det omliggende samfund sikrer virksomheden vedvarende succes.

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS! Denne side bruger cookies og lignende teknologier.
Hvis du ikke ændrer browserindstillingerne, accepterer du det. Læs mere

Jeg accepterer