Persondata- og Cookiepolitik

Samtykkeerklæring

Når du giver os din e-mailadresse og/eller (mobil)telefonnummer, accepterer du indholdet i den til enhver tid gældende persondata- og cookiepolitik. Du siger ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig med nyheder, gode råd, invitationer, konkurrencer, tilbud, undersøgelser, kurser, kursusindkaldelser, påmindelser, opfølgning, dataindsamling, konsulentydelser m.m., via e-mail, SMS, Brev, SoMe, (mobil)telefon o.l.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig direkte fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mailadresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste https://www.winholistic.dk/da/samarbejde.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Under skyldig hensyntagen til gældende lovgivning, kan du til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Personoplysninger

Ved personoplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Ved at oplyse din e-mailadresse, dit mobilnummer eller lignende, samt ved at benytte vores ydelser og ekspertise eller bestille varer og/eller serviceydelser hos os og/eller på vores hjemmeside, accepterer du, at vi registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.

Vi respekterer, under skyldig hensyntagen til gældende lovgivning, fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du har afgivet på skrift til os. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Vi registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Du kan benytte vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv (for at optimere kundeoplevelsen indsamler vi dog automatisk oplysninger, hvis du har accepteret vores cookies). Vi benytter cookies, se nedenfor i pkt. cookies, og benyttelsen af vores hjemmeside kan medføre registrering af offentligt tilgængelige personoplysninger fra fx, men ikke begrænset hertil, sociale medier o.l.

Vi har behov for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer, serviceydelser, nyheder og andre tjenester til dig. Vi registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis, men ikke begrænset hertil, når du:

  • Kontakter os via e-mail eller (mobil)telefon
  • Bestiller varer eller serviceydelser fra os
  • Foretager et varekøb i vores Webshop
  • Tilmelder dig et nyhedsbrev
  • Deltager i en konkurrence
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
  • i øvrigt besøger eller giver personoplysninger til os såvel via vores hjemmeside som på anden måde fysisk eller online.

    Ved afgivelse af personoplysninger giver du samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger, herunder at vi:

  • Registrerer de personoplysninger, du afgiver
  • Registrerer oplysninger om de køb, forespørgsler, adfærd o.l. du foretager hos os og på vores hjemmeside, samt i enhver interaktion med dig on- såvel som offline
  • Automatisk opsamler og registrerer offentligt tilgængelige personoplysninger fra fx, men ikke begrænset hertil, sociale medier o.l.

Vi kan videregive dine personoplysninger til tredjepart, som bistår os med at håndtere vores (data)administration, fx men ikke begrænset til lønadministration, revisor, bogholderi, hosting af it-systemer, datahåndtering m.v. Ligeledes videregiver vi dine personoplysninger til relevante offentlige myndigheder i det omfang vi er forpligtede hertil.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk af 3. part til brug for fx med nyheder, gode råd, invitationer, konkurrencer, tilbud, undersøgelser, kurser, kursusindkaldelser, påmindelser, opfølgning, dataindsamling, konsulentydelser og lignende.

Herudover sælger, overdrager eller på anden måde videregiver vi ikke dine personoplysninger til tredjepart.

Vi opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende, med mindre dette er et lovmæssigt krav.

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er, at kunne levere købte varer og ydelser til dig, hjælpe ved eventuelle fejl i forbindelse med bestilling og levering, holde dig informeret og give dig relevante tilbud m.m..

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke, som du har afgivet ved at acceptere ordlyden i denne politik. Accepten kan være implicit, ved ikke at have tilbagekaldt dit samtykke eller eksplicit ved at du har afgivet det, i forbindelse med fx, men ikke begrænset hertil, tilmelding til et nyhedsbrev, i forbindelse med købet af en vare eller serviceydelse hos os eller lignende.

Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser. Personoplysninger opbevares hovedsageligt i Danmark. Winholistic ApS benytter MailChimp, der er GDPR compliant og hjemmehørende i USA, som sin e-mail marketing automation platform. Ved at afgive dine personlige oplysninger til os, accepterer du, at dine informationer vil blive overført til MailChimp, hvor de bliver behandlet i overensstemmelse med deres Privacy policy og Terms of use.

Du har til enhver tid ret til at

  • Få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig
  • Få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
  • Få overflyttet dine registrerede personoplysninger til tredjemand
  • Bede om at få slettet alle personoplysninger (med skyldig hensyntagen til gældende lovgivning).

Du kan til enhver tid trække dit samtykke til behandling af personoplysninger hos os tilbage (med skyldig hensyntagen til gældende lovgivning).

Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

Den dataansvarlige er

Winholistic ApS
Borupvang 3
2750 Ballerup
CVR nr. 32142532

Ethvert spørgsmål og enhver anmodning, begæring eller henvendelse i øvrigt vedr. persondata skal ske skriftligt til Winholistic ApS på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Klager over vores behandling af personoplysninger kan rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.datatilsynet.dk

Ønsker du ikke at acceptere vilkårene for håndtering af dine data kan du kontakte os på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Er der områder ud over salgs- og nyhedse-mail du ikke kan acceptere vilkårene for, kan du ligeledes framelde dig ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kunder

Kunde Cases

Winholistic hjælper stort pengeinstitut med at blive excellente
Hvad gør man når alt går fantastisk og man bare gerne vil videre?
Man beder naturligvis Winholistic om at hjælpe til med at gå fra at være fantastisk til Excellent.

Se kundeudtalelser

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsfolder

Se hvad vi kan tilbyde.

folder

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS! Denne side bruger cookies og lignende teknologier.
Hvis du ikke ændrer browserindstillingerne, accepterer du det. Læs mere

Jeg accepterer