• Crm
    Crm

    Automotive Dialogue Process Automation Solution

ADPAS

adpas logo

En SaaS-løsning som vi har udviklet til bilbranchen, men som kan bruges af enhver anden branche også.

Som bilforhandler har du masser af data, ofte er det blot svært at få adgang til dem og endnu sværere at udnytte dem i en automatiseret relevant og loyalitetsskabende dialog med dine kunder.

Mange har forsøgt, ligeså mange er indtil nu mislykkedes med at kreere såkaldte CRM-systemer til bilbranchen. Årsagen er enkel, ikke to forhandlere er ens, så derfor er en ”One size fits all”-løsning aldrig slået an. Hvorfor skulle du købe og betale for et standardsystem, som er lavet til at kunne favne alle brancher, så du typisk kun kan og vil bruge 20% af dets funktionalitet?

Den problemstilling er nu løst og vi er stolte over at kunne præsentere bilbranchens helt nye løsning. En løsning vi kalder ADPAS (Automotive Dialouge Process Automation Solution) fordi den klare det meste - helt af sig selv.

Det er dig og dine behov der bestemmer

Vores filosofi er grundlæggende at hjælpe dig til at ”tjene mere og bruge mindre på at gøre det”! Vi tager derfor udgangspunkt i dine ønsker og behov, for relevant, mersælgende og loyalitetsskabende dialog med dine kunder. I tæt samarbejde med dig, sætter vi alle de nødvendige processer og systematikker i værk.

ADPAS Web Winholistic

Integration

ADPAS kan imidlertid skabe integration til alle de ledende spillere på det danske ERP-marked, herunder f.eks. Datamann og ADP. Har du andre in- eller eksterne systemer som du ønsker at skabe sammenhæng til, udvikler vi gerne en løsning. Det er nemlig kun et spørgsmål om, hvor hurtigt det kan realiseres.

Selve integrationen er en del af vores samlede løsning.

Modulopbygning

Grundmodulet hjælper dig med hele din værkstedskundeproces, lige fra automatisk indkaldelse til service, rykkere, bekræftelse, reminder, genindkaldelse, ”din bil er færdig” og tilfredshedsopfølgning når kunden kører fra dit værksted.

Foruden grundmodulet har du mulighed for at tilvælge et eller flere af følgende moduler:

  • Online kundeloyalitets- og tilfredshedsmålingsmodul
  • Kommunikationsmodul - til hjælp for effektiv on- og offlinekommunikation såsom nyhedsbreve, fødselsdagshilsner, invitationer, ny-, mer- og gensalgsmails o.s.v.
  • CRM-modul til hjælp for sælger- og kundestyring
  • Business Intilligencemodul til hurtig visualisering af virksomhedens drift
  • Segmenteringsmodul til hjælp for at finde og arbejde med de mest profitable kunder
  • Dialog og loyalitetstiltagsmodul – eget klubkoncept eller forfin bare dialogen

Hent mere information om ADPAS her

Nyheder

The Loyalty Virus

Loyalitetsekspert og CEO Peter Winther er forfatter til den anmelderroste bog ”The Loyalty Virus”, der handler om spredning af loyalitetsvirus.

Køb bogen her

Bøger horisontalt lav opløsning

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsvideo

Holistic Experience™ bygger på troen på, at et holistisk fokus på medarbejdere, kunder og det omliggende samfund sikrer virksomheden vedvarende succes.

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.