• Nyhed
    blog

    Blog og Nyheder fra Winholistic

Gå ikke glip af muligheden for at få 10.000 kr. til et event.

Du og din arbejdsplads kan lige nu søge Velliv Foreningen om 10.000 kr. til et event. Det skal afvikles på Danmarks Mentale Sundhedsdag 10. oktober - eller en anden dag i uge 41.

Winholistic støtter op om det gode initiativ

Velliv Foreningen støtter mental sundhed. Stress, angst og depression er sammen med en række andre symptomer på dårlig mental sundhed blevet en folkesygdom i Danmark. Derfor støtter Velliv Foreningen nu, at 500 arbejdspladser får mulighed for at arrangere et event om mental sundhed for op til 10.000 kr.

Herunder ses et udpluk af de foredrag og workshops Winholistic har med på Vellivs udbyderliste:

Få et positivt mindset

Et positivt mindset kan producere positive holdninger, og positive holdninger fører til positive resultater. At tænke stort og positivt er en succesfuld vane, som kan indøves.

Her får deltagerne tro på, at man skaber sin egen fremtid og tips til, hvordan de kan få maksimalt udbytte af positiv tænkning.

Konflikter skal ikke løses…

Konflikter er en del af hverdagen og skal ikke bare løses, men håndteres på professionel vis.

Deltagerne får værktøjer til at håndtere konflikter i det daglige, så ikke de eskalerer. De lærer samtidig hvordan kommunikationen i konflikter optimalt bør være.

Sådan håndterer du irriterende typer

Selvom styrken i et team ligger i menneskers forskellighed, er det ofte ”de andre”, altså dem der ikke er som os, der irriterer os mest i det daglige.

Med udgangspunkt i adfærdspsykologien kortlægges ”de irriterende typer”.

Gennem fokus på egen og andres foretrukne adfærd, lærer deltagerne sig selv og ”de andre” endnu bedre at kende – både hvad angår styrker og udviklingsmuligheder.

Bliv bedre til at håndtere forandringer

Det eneste konstante i vores hverdag er kravet til forandring. Vores forandringsparathed er under konstant pres, hvilket kan føre til øget travlhed eller i værste fald stress - selvom stress intet har at gøre med at have travlt.

Det er sundt for os at have mindre perioder med travlhed. Det skærper blot vores evne til at tage beslutninger, skabe overblik og ro. Deltagerne bliver positivt udfordret og inspireret i relation til deres evne til at håndtere forandringer, travlhed og positivt stress i dagligdagen.

Der er mulighed for at skræddersy eventet, så det passer præcis til din arbejdsplads.

Find evt. mere inspiration i vores kursuskatalog: www.winholistic.dk/da/kurser

Kontakt os allerede nu, så vi kan indkredse hvilket event, der passer bedst hos jer:

Adfærdsekspert og foredragsholder Peter Winther på 53 38 34 00 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det er simpelt at ansøge og skal være gjort senest 31. august 2019. Sig til hvis der er behov for hjælp til dette, så giver vi naturligvis en hånd.

Ansøg her:
https://www.danmarksmentalesundhedsdag.dk/send-ansoegning/

Læs evt. mere her:
https://www.danmarksmentalesundhedsdag.dk/

Nyheder

The Loyalty Virus

Loyalitetsekspert og CEO Peter Winther er forfatter til den anmelderroste bog ”The Loyalty Virus”, der handler om spredning af loyalitetsvirus.

Køb bogen her

Bøger horisontalt lav opløsning

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsvideo

Holistic Experience™ bygger på troen på, at et holistisk fokus på medarbejdere, kunder og det omliggende samfund sikrer virksomheden vedvarende succes.

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS! Denne side bruger cookies og lignende teknologier.
Hvis du ikke ændrer browserindstillingerne, accepterer du det. Læs mere

Jeg accepterer