• Nyhed
    blog

    Blog og Nyheder fra Winholistic

ECHO Awards udpeger Peter Winther som dommer

Peter Winther har siden 2006 haft det ærefulde hverv at sidde i dommerkomitéen for ECHO Awards, som er verdens største og mest prestigefulde loyalitetsudviklingskonkurrence, også benævnt som verdensmesterskaberne i Direct Marketing og loyalitetsudvikling. For 90. gang kæmper flere tusinde kampagner, fra 6 kontinenter om de eftertragtede placeringer.

Formanden for ECHO Awards-teamet har netop skrevet følgende til Peter Winther:

Kære Peter

På vegne af 2020 ANA International ECHO Awards og ECHO Board of Governors er jeg meget glad for at bekræfte din udnævnelse som medlem af juryen til ANA International ECHO Awards 2020.

Som ECHO-dommer er du garant for inspiration til en ny generation af datainspirerede marketingfolk.

Vi sætter pris på det eksempel, du som ECHO-dommer vil være for marketingfolk overalt i verden.

Du er blevet valgt til at gennemføre både første og anden (final) runde.

Den første runde gennemføres som fundament for den sidste runde. Dit ansvar som dommer i første runde ligger i at oprette en shortlist til ECHO Award. Dommere i runde 1 vil dømme online fra 15. september til 30. september 2019. På det tidspunkt vil ANA ECHO Awards-teamet give dig besked om den/de nøjagtige kategorier, som du er ansvarlig for at dømme. ECHO Awards-teamet vil også uploade materiale til bedømmelse, så du kan gennemgå dem i dit eget tempo.

Den sidste bedømmelsesrunde foregår i New York City fra 12. til 14. november 2019. Dit ansvar som dommer i finalerunden er at sammenligne det der er på shortlisten, for at udvælge de bedste kampagner, der repræsenterer 2019. Dette er centralt i ECHO Award-processen.

Vi er meget stolte over, at have dit talent og din erfaring til at hjælpe dette års jury med at sætte benchmark for datainspireret kreativitet. Vi ser frem til at byde dig velkommen til juryen og håber, at møde dig 2. marts 2020 til ECHO Awards Gala i Orlando.

Hilsen,
Michael Cruz
Formand, ANA International ECHO Awards 2020, dommerkomité
Chief Content Officer, DRUM Agency

Nyheder

The Loyalty Virus

Loyalitetsekspert og CEO Peter Winther er forfatter til den anmelderroste bog ”The Loyalty Virus”, der handler om spredning af loyalitetsvirus.

Køb bogen her

Bøger horisontalt lav opløsning

Videoer fra Winholistic

Klik her for at se vores video site.

videoer

Præsentationsvideo

Holistic Experience™ bygger på troen på, at et holistisk fokus på medarbejdere, kunder og det omliggende samfund sikrer virksomheden vedvarende succes.

Hold mig opdateret

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med nyheder, tilbud og inspiration fra Winholistic ApS via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms. Jeg kan selvfølgelig altid framelde mig igen. Læs mere

Når du giver os din mailadresse og telefonnummer siger du ja til, at Winholistic ApS fremover må kontakte dig via e-mail, brev, SoMe, telefon og sms med nyheder, konkurrencer, dataindsamling, gode råd og tilbud om personlig udvikling, kurser og konsulentydelser.

Dine oplysninger bruges til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Winholistic ApS, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mail-adresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere (som løbende opdateres) se opdateret liste her.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Du kan ligeledes til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til info@winholistic.dk eller ved at sende et brev til Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Tilmeld nyhedsbrev

Kontakt os

kort


Borupvang 3, 2750 Ballerup

+45 53 38 34 00

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS! Denne side bruger cookies og lignende teknologier.
Hvis du ikke ændrer browserindstillingerne, accepterer du det. Læs mere

Jeg accepterer